ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ – ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμα, ο χρόνος αναμονής μπορεί να φτάσει τις 3- 4 μέρες. Σε περίπτωση καθυστέρησης μεγαλύτερης των 4 ημερών, το Beautiful Planet Green έρχεται σε επικοινωνία μαζί σας.

 

Αποστολή με Courier
Έχουμε συνάψει συνεργασία με την ΕΛΤΑ COURIER  και Γενική Ταχυδρομική (για μικρά δέματα)  για την μεταφορά και παράδοση των προϊόντων λόγω της κάλυψης που παρέουν ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της χώρας.

Αποστολές εντός Αττικής
Για τα προϊόντα συνολικού βάρους μέχρι 2 κιλά το κόστος αποστολής είναι 3,80€ (με ΕΛΤΑ Courier), 4,10€ (με Γενική Ταχυδρομική)  και 1,65€ για κάθε επιπλέον κιλό.

Με διαδικασία αντικαταβολής, επιπλέον 2,30 €.
Χρόνος παράδοσης – 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Υπόλοιπη Ελλάδα (συμπεριλαμβάνονται τα νησιά και οι δυσπρόσιτες περιοχές) με ΕΛΤΑ Courier
Για αποστολές προϊόντων συνολικού βάρους μέχρι 2 κιλά το κόστος αποστολής είναι 3.80€ (με ΕΛΤΑ Courier) και 1,65€ για κάθε επιπλέον κιλό.

Υπόλοιπη Ελλάδα με Γενική Ταχυδρομική

Για χερσαίους προορισμούς
Για αποστολές προϊόντων συνολικού βάρους μέχρι 2 κιλά το κόστος αποστολής είναι 4,30€  και 1,00€ για κάθε επιπλέον κιλό.

Για νησιώτικους προορισμούς

Για αποστολές προϊόντων συνολικού βάρους μέχρι 2 κιλά το κόστος αποστολής είναι 4,60€  και 1,10€ για κάθε επιπλέον κιλό.

Για τις περιοχές εκτός του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής (δυσπρόσιτες περιοχές) 

Για αποστολές προϊόντων συνολικού βάρους μέχρι 2 κιλά το κόστος αποστολής είναι 8,70€  και 2,10€ για κάθε επιπλέον κιλό.

Με διαδικασία αντικαταβολής, για όλους τους ανεξαρτήτως προορισμούς το κόστος είναι 5,60€ για αποστολές βάρους μέχρι 2 κιλά και 1,10€ για κάθε επιπλέον κιλό.
Χρόνος παράδοσης – 1-3 εργάσιμες ημέρες (για νησιώτικους προορισμούς ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι μεγαλύτερος λόγο καιρικών συνθηκών κλπ).

Προσοχή! Για ογκώδη προϊόντα (π.χ. υπέρυθρα πάνελ) το βάρος υπολογίζεται με τον ογκομετρικό τρόπο.
Στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

 

Παραλαβή από την έδρα μας
Μπορείτε να παραλαμβάνετε δωρεάν τις παραγγελίες σας από την έδρα μας στη διεύθυνση Επτανήσου 5, 16673 Βούλα Αττικής.
Επειδή το κατάστημα λειτουργεί μόνο ηλεκτρονικά, οι ώρες παραλαβής κανονίζονται κατόπιν συνεννόησης. Τηλέφωνα επικοινωνίας 210 9828134 και 6944441863.

Παράδοση στο χώρο σας (μόνο εντός Αττικής και για συγκεκριμένες περιοχές, κατόπιν συνεννόησης):
Ισχύει μόνο για παραγγελίες που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων και τα πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης, σε περιπτώσεις όταν επιθυμείτε με την παράδοση να σας δώσουμε τις επαγγελματικές συμβουλές για τη σωστή τοποθέτηση ή να γίνει η τοποθέτησή από τους τεχνικούς μας (με επιπλέον χρέωση 15€ ανά πάνελ).
Το κόστος παράδοσης είναι 20-25€, ανάλογα την περιοχή, ανεξάρτητα από το συνολικό βάρος και αριθμό τεμαχίων, και εξοφλείται με την παράδοση των προϊόντων.
Χρόνοι και ώρες παράδοσης κανονίζονται κατόπιν συνεννόησης.